Geniet van een prachtig uitzicht vanuit het Sea View Castle in Zakynthos Shedeals Geniet van een prachtig uitzicht vanuit het Sea View Castle in Zakynthos

In het meest zuidelijke puntje van Zakynthos, vlakbij Vassilikos ligt hoog op een heuvel het prachtige Sea View Castle. Omdat deze accommodatie vlak aan het water gelegen is kan je genieten van een eindeloos zicht op de Ionische zee. Het klinkt als een sprookje.

Daarom wil je hier zijn! Elke plek in Sea View Castle verrast je met schoonheid; de lichte kamers met blauwe details passen perfect met het zicht op zee. En niet alleen je kamer en terras bieden dit, het uitzicht is misschien wel het mooist bij de zwembaden, waar je tijdens de ‘’golden hour’’ geniet van een kleurenpallet van oranje zonnestralen en het azuurblauwe water.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in Sea View Castle met 10% korting. Gebruik de actiecode SDSEAVIEW om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85988 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals