Verdiep je in de Griekse cultuur in Lahania, Rhodos Shedeals Verdiep je in de Griekse cultuur in Lahania, Rhodos

Het witte dorpje Lahania in Rhodos straalt de Griekse cultuur uit. Het adresje White Village maakt zijn naam waar; volledig witte villa’s die veel luxe uitstralen. Bij aankomst kun je al samen gaan genieten van een fles wijn die de eigenaren voor je hebben klaargezet.

Daarom wil je hier zijn! In White Village kan je ongestoord genieten van Griekse luxe. Ontwaken met een uniek uitzicht, een duik in je privézwembad, of een diner bij een van de lokale Griekse restaurantjes.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in White Village met 10% korting. Gebruik de actiecode SDWHITE om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85987 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals