Kom helemaal tot rust in een olijf-oase in Kreta Shedeals Kom helemaal tot rust in een olijf-oase in Kreta

In het prachtige Kreta kan je genieten van een olijf-oase in Villas Delight. Deze accommodatie bevindt zich midden in een grote vlakte vol olijf- en palmbomen.

Daarom wil je hier zijn! Villas Delight biedt een unieke en warme sfeer dankzij het warme welkom van de Antonidakis familie. Je kan hier van alle rust zonnen bij het privézwembad en genieten van de landelijke omgeving.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in Villas Delight met 10% korting. Gebruik de actiecode SDDELIGHT om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85986 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals