Boek een idyllische vakantie met jullie tweeën naar Kreta Shedeals Boek een idyllische vakantie met jullie tweeën naar Kreta

In het groene bergdorpje Avdou in Kreta vind je de romantische Avdou Collection Suites. De villa’s met privézwembad stralen luxe en romantiek uit. Ideaal voor een huwelijksreis of een romantische vakantie met z’n tweeën. Vanaf € 589,50 per persoon boek jij nu al dit betoverende uitje! Daarom wil je hier zijn! De Avdou Collection Suites heeft een eindeloos uitzicht in de natuur, omringd door een prachtig gebergte, olijfbomen en een groentetuin dat alle rust biedt. En ’s avonds wordt je verrast door een knusse openhaard en het zwembad dat oplicht als een sterrenhemel.

SHEDEALSAANBIEDING:

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in de Avdou Collection Suites met 10% korting. Gebruik de actiecode SDAVDOU om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85985 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals