Vertel de mooiste sprookjes aan je kind dankzij dit boekenpakket van Clavis Shedeals Vertel de mooiste sprookjes aan je kind dankzij dit boekenpakket van Clavis

Er was eens … een prachtig boekenpakket met 3 nostalgische sprookjes, waar je kind sowieso dol op gaat zijn. Maak (opnieuw) kennis met Duimelijntje, de wilde zwanen en het meisje met de zwavelstokjes, allemaal op kinderformaat. Vertel deze betoverende verhaaltjes aan de hand van wondermooie illustraties die je fantasie de vrije loop laten. Voor slechts € 19,95 vertel jij binnenkort de sprookjes uit je kindertijd aan je nieuwsgierige mini-me.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel het boekenpakket van 3 Clavis sprookjes (“Duimelijntje”, “De wilde zwanen” en “het meisje met de zwavelstokjes”) voor maar € 19,95 in plaats van € 45,85.

Bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de sprookjes

Duimelijntje: Zoals wij 'Klein, maar fijn' zeggen, zeggen ze in Korea: 'Hoe kleiner de chilipeper, hoe heter.' Duimelijntje is dan wel heel klein van stuk; in haar moed, doorzettingsvermogen en zorg voor anderen is ze groots. Ze gaat niet bij de pakken neerzitten als ze wordt ontvoerd door de paddenmoeder. En dankzij haar hulp komt de zieke zwaluw weer goed op zijn pootjes terecht.

Deze uitgave van het wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen is een Koreaanse bewerking. De bijzondere illustraties in waterverf roepen een sfeer op als van een droomwereld, die goed bij het sprookje past. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

De wilde zwanen: Als de koning een nieuwe vrouw in huis haalt, zijn de twaalf koningskinderen niet langer welkom. De nieuwe koningin blijkt een gemene heks, die de elf prinsen verandert in wilde zwanen. Hun zusje, prinses Eliza, gaat door het vuur om de betovering te verbreken.

Deze Koreaanse bewerking van het wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen doet het origineel alle eer aan. De mooie illustraties in waterverf brengen de sprookjeswereld sfeervol tot leven. Voor lezertjes en luisteraars vanaf 5 jaar.

Het meisje met de zwavelstokjes: Het klassieke sprookje van het meisje, dat in de bittere winterkou zwavelstokjes moet verkopen omdat er thuis niets te eten is, blijft mensen wereldwijd raken. Komt het door de eenvoud van het verhaal? Door de combinatie van vreugde en verdriet? Door de kracht van verbeelding? De dood, die het meisje herenigt met haar grootmoeder, is voor haar een bevrijding.

Deze uitgave van het beroemde verhaal van Hans Christian Andersen is een Koreaanse bewerking. De bijzondere illustraties in waterverf roepen een sfeer op als van een droomwereld, die goed bij het sprookje past. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Product #: 85983 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €45.85 $45.85 Available from: Shedeals