Gastvrij urban hotel in een oude elektriciteitsfabriek op de Lloydpier, incl. ontbijt Shedeals Gastvrij urban hotel in een oude elektriciteitsfabriek op de Lloydpier, incl. ontbijt

Hotel STROOM is gevestigd in een historisch pand in het Lloydkwartier, vorige eeuw nog een belangrijke passagiers- en opslaghaven voor schepen uit Nederlands-Indië. Vanaf de jaren 60 nam de bedrijvigheid drastisch af, maar de panden zijn grotendeels perfect bewaard gebleven. De kamers zijn uniek en tot in de puntjes doordacht. Zo heeft de Split Level studio (25-29m²) twee verdiepingen, een dubbele Raindance-regendouche en vloerverwarming. Vanuit de meeste studio’s kijk je vanuit het ligbad naar de sterrenhemel, sommige studio’s zijn uitgerust met een douche met glazen vloer. Voor maar € 54 per persoon en per nacht, slaap jij binnenkort in dit stoer Rotterdams stadshotel!

Gastronomie

Dat eten en drinken een centrale plek inneemt bij STROOM, blijkt wel uit het feit dat het hotel niet alleen over een brasserie en een dakterras beschikt, maar ook over een bakkerij, een verswinkel en een espressobar. In de brasserie, open voor ontbijt, lunch en diner, worden brasseriegerechten in een eigenzinnig Rotterdams jasje gestoken. De Hamburger is inmiddels een begrip en ook de vega-gerechten staan hoog aangeschreven. De keukenbrigade werkt waar mogelijk met producten uit de regio en van eerlijke herkomst, waaronder groenten van boeren en tuinders uit de regio, chips en aardappelen uit de Hoekse Waard en kippen van Tante Door. In de STROOM Shop koop je Rotterdamse producten als Maasstroompjes (koekjes), Zeemansboter en Stroom-wijn.

Locatie

Stroom is gevestigd in een oude elektriciteitsfabriek op de Lloydpier, in de wijk Lloydkwartier ten zuiden van het Rotterdamse stadscentrum. Vanuit het hotel breng je zo een bezoekje aan de Euromast en Museum Booijmans van Beunigen.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 85980 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €90 $90 Available from: Shedeals