Accio reiskoffers! Reis naar Londen en de betoverende wereld van Harry Potter vanaf € 320 Shedeals Accio reiskoffers! Reis naar Londen en de betoverende wereld van Harry Potter vanaf € 320

Londen calling! Zin in een magische citytrip naar de Britse hoofdstad? Bezoek de beroemdste bezienswaardigheden zoals de Tower of Londen, Westminster Abbey, Buckingham Palace … en duik ’s avonds de gezelligste straatjes in om heerlijk te dineren en een musical mee te pikken. Maar hét hoogtepunt van de reis? Sowieso een bezoek aan de Warner Bros Harry Potter Studio Tour! Deze tour neemt je mee langs de meest betoverende plekjes uit de films, toont je de prachtige kostuums en biedt heel wat interactieve activiteiten aan voor jong en oud! Vanaf € 320 reis jij binnenkort naar Londen en wie weet krijg je wel je Hogwarts toelatingsbrief mee naar huis!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

DoubleTree by Hilton Hyde Park (****)

Pak je koffers uit in het moderne en stijlvolle DoubleTree by Hilton Hyde Park 4*! Dankzij de uiterst ideale ligging geniet je eenvoudig van alle verrassingen die Londen voor je in petto heeft. Met een restaurant, een bar en moderne, comfortabele kamers beschikt het DoubleTree by Hilton Hyde Park over alle faciliteiten die je tijdens je verblijf in de hoofdstad nodig zou kunnen hebben!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85979 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €755 $755 Available from: Shedeals