Stap in de voetsporen van je favoriete personages uit Game of Thrones tijdens een autovakantie door Ierland Shedeals Stap in de voetsporen van je favoriete personages uit Game of Thrones tijdens een autovakantie door Ierland

Welkom in Ierland! Een betoverend land met adembenemende landschappen waar tal van bekende films en TV-series werden opgenomen, waaronder de succesreeks Game of Thrones. Rij langs de beroemde filmlocaties van de serie en geniet terwijl van de prachtige, groene omgeving. Vanaf Dublin reis je langs de majestueuze uitzichten, ongerepte natuur en ruwe kust … Ontdek het allemaal tijdens deze fantastische autovakantie en haal je beste Valyrian boven!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Het reisschema

Uw programma ziet er als volgt uit:

 • Dag 1: Aankomst in Dublin
 • Dag 2: Dublin:- Belfast/Antrim
 • Dag 3: Belfast Antrim
 • Dag 4: Antrim - Letterkenny
 • Dag 5: Letterkenny - Athlone
 • Dag 6: Athlone - Dublin
 • Dag 7: Dublin - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Dublin

Aankomst op de internationale luchthaven van Dublin waar je de huurauto in gebruik neemt. Afhankelijk van het uur van aankomst, kan je al een eerste keer op verkenning in de stad.
The North Side heeft prachtige monumenten zoals het GPO (General Post Office) aan O’Connell Street en Phoenix Park, het grootste openbare park in Europa. In het zuiden van de stad ontdek je een meer gesofisticeerde sfeer met zijn Georgiaanse pleinen en bekende bouwwerken zoals Trinity College, Dublin Castle en 2 anglicaanse kathedralen. Eindig je dag met een bezoek aan het Guinness Storehouse.

Overnachting in Dublin, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Dublin - Belfast / Antrim

Vertrek richting de regio van Belfast/Antrim, waar het grootste deel van Game of Thrones werd opgenomen. Hou zeker halte bij het Castle Ward, vooral bekend uit het eerste seizoen van de serie. We raden u ook aan om langs Canlough te rijden, een stad die in beeld komt vanaf seizoen 6 van Game of Thrones en de plek waar Arya in het water springt om te ontsnappen aan de "Waif" van de "Many-faced God".

Overnachting in de regio Belfast/Antrim.

Dag 3: Belfast / Antrim

Vandaag breng je een bezoek aan de Giant's Causeway (inbegrepen), een bijzondere rotsformatie die bestaat uit talloze basaltzuilen (ongeveer 37.000) die overgaan in de oceaan en verschillende kilometers van de kust beslaan. Daarna raden we je aan om de indrukwekkende ruïnes van het Dunluce Castle te bezoeken, dat dienst deed als voorbeeld voor de buitenkant van het House Greyjoy of Pyke. Stranocum ligt hier vlakbij met zijn bekende "Dark Hedges", de plek waar Ayra zich vermomde in jongen.

Overnachting in de regio Belfast/Antrim.

Dag 4: Antrim - Letterkenny

Vanochtend zet je koers richting Letterkenny. We raden je aan om onderweg halte te houden bij het strand van Portstewart. De bergen van Bineveghan zijn zeker een omweg waard, bekend uit seizoen 5 van GOT van Deanerys Targaryen's draak Drogon.

Overnachting in de regio van Letterkenny.

Dag 5: Letterkenny - Athlone

Vertrek richting de regio Athlone, waar je zeker halte moet houden bij de Marble Arch grotten die te zien zijn in seizoen 3 van de serie.
Overnachting in de regio Athlone.

Dag 6: Athlone - Dublin

Vandaag keer je terug naar Dublin. Onderweg raden we je aan om te stoppen bij Clonmacnoise Abbey.
Overnachting in Dublin.

Dag 7: Dublin - Vertrek

Je rijdt terug naar de luchthaven van Dublin waar je de huurauto terugbrengt en je klaarmaakt voor de vlucht huiswaarts.

Uw hotels in IERLAND

 • Dublin: Hotel Maldron Newlands Cross of gelijkwaardig
 • Belfast / Antrim: Hotel Ballyrobin Country Lodge of gelijkwaardig
 • Letterkenny: Hotel Dylan’s of gelijkwaardig
 • Athlone: Hotel Shamrock Lodge of gelijkwaardig
 • Dublin: Hotel Maldron Newlands Cross of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit: 2 Volwassenen

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85978 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €514 $514 Available from: Shedeals