Zoek afkoeling bij het zwembad en de palmbomen in Mallorca Shedeals Zoek afkoeling bij het zwembad en de palmbomen in Mallorca

Wanneer je het landgoed van Son Calo oprijd, kan je alleen maar vol verwondering om je heen kijken. Deze finca is van generatie op generatie overgegaan en bestaat al 200 jaar.

Daarom wil je hier zijn! Het grote gele pand van Son Calo is omringd door palmbomen en landgoed. Je kan afkoelen bij het zwembad of op ontdekking gaan en de warme Spaanse sfeer opsnuiven van het gezellige dorpje Petra.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf in Son Calo met 10% korting. Gebruik de actiecode SDSONCALO om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85968 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals