Zeg vaarwel tegen stress in het Portugese Algarve Shedeals Zeg vaarwel tegen stress in het Portugese Algarve

In het oosten van het Portugese Algarve ligt de authentieke quita (boerderij) Fazenda Grande in een vallei van fruitbomen. De familie Chaves bied je een verblijf om helemaal tot rust te komen.

Daarom wil je hier zijn! Bij Fazenda Grande heb je quality time voor je zintuigen, want hier kan je rijpe mandarijntjes uit de boomgaard plukken. Ook zijn er appelsienen en limoenen te plukken. Alles aan deze quinta roept het gevoel van ultiem relaxen op.

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza was here. Boek je verblijf bij Fazenda Grande nu met 10% korting. Gebruik de actiecode SDGRANDE om van deze korting te genieten. De 10% korting op de totale reissom wordt automatisch verrekend.

  • Opgelet, deze actie is enkel geldig als je voor 1 mei 2019 boekt.
  • De prijzen kunnen verschillen per vertrekdatum. Het betreft hier de goedkoopste vanafprijs.

Reis mee met Eliza was here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 85967 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals