Wine o’clock! Profiteer van € 20 korting op je bestelling bij De Wijnbeurs Shedeals Wine o’clock! Profiteer van € 20 korting op je bestelling bij De Wijnbeurs

Nu de zon meer en meer begint te schijnen, is een heerlijk wijntje meer dan welkom. Na een lange, stressvolle dag kan een glaasje enorm deugd doen of nodig vrienden uit voor een gezellig etentje en serveer er bijpassende wijnen bij. Wat je reden om een fles te kraken ook is, dankzij Shedeals koop je een voucher ter waarde van € 40 voor maar € 20! Die kan je besteden op het volledige assortiment van de Wijnbeurs. Schenk de glazen maar al vol!

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Download je waardebon via Shedeals en betaal slechts € 20 om te shoppen voor een bedrag van € 40 op het volledige assortiment inclusief acties van wijnbeurs.be.

Hoe gebruik je je voucher?

  • Na aankoop van de actie ontvang je een voucher met een unieke code
  • Ga naar www.wijnbeurs.be en geef in het vakje ‘kortingscode invoeren’ jouw unieke code in
  • De korting wordt automatisch verrekend

De Wijnbeurs, het adres voor de échte wijnliefhebber

Wijn bestellen is één van de leukste dingen om te doen. Bij de Wijnbeurs begrijpen ze dat maar al te goed. Daarom proberen ze om het bestellen van wijn op hun website zo eenvoudig mogelijk te maken. Een uitgebreid team van wijnprofessionals is elke dag op zoek naar de mooiste wijnen. Scoort een wijn hierbij niet uitmuntend? Dan komt deze er bij de Wijnbeurs niet in. Zo weet je zeker dat je altijd een goed glas wijn in handen hebt. Maar de Wijnbeurs biedt nog veel meer! Zo kan je gebruikmaken van hun wijnservice. Hierbij ben je altijd verzekerd van heerlijke wijn, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Kortom, de Wijnbeurs is het adres voor de echte wijn liefhebber!

Product #: 85964 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals