Ga samen naar de sprookjesachtige familiemusical ‘de Efteling aan Zee’ in Kursaal Oostende voor maar € 14,50 p.p.! Shedeals Ga samen naar de sprookjesachtige familiemusical ‘de Efteling aan Zee’ in Kursaal Oostende voor maar € 14,50 p.p.!

Laat je betoveren door de nieuwe familiemusical, gebaseerd op het succesvolle boek ‘De Sprookjessprokkelaar’ van Paul van Loon, waar al meer dan 18.000 exemplaren van verkocht zijn! In ‘de Efteling aan Zee’ maak je kennis met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in deze betoverende musical in Kursaal Oostende, geschikt voor (groot-)ouders met hun kleinkinderen. Boek NU je tickets voor maar € 14,50 per persoon!

Shedealsaanbieding

Je kan kiezen uit de volgende opties, in categorie 1:

  • Optie 1 : Bestel nu je ticket voor de voorstelling van ‘de Efteling aan Zee’ op maandag 8 april om 19u, voor maar € 14,50 in plaats van € 29.
  • Optie 2 : Bestel nu je ticket voor de voorstelling van ‘de Efteling aan Zee’ op dinsdag 9 april om 15u, voor maar € 14,50 in plaats van € 29.

Ter info: Als je met meerdere van deze voorstelling wil genieten en graag plaatsen zo dicht mogelijk bij mekaar wil, dat kan. Presenteer al je aangekochte Shedealsvouchers ALLEMAAL SAMEN aan de inkom. Zo kan het team jullie plaatsen naast mekaar geven.

Hoe ga je te werk?

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, krijg je van ons een Shedealsvoucher die dient als toegangsticket op de dag van de voorstelling. Neem deze dus zeker afgeprint mee als bewijs van je aankoop. Ruil deze om aan het onthaal voor de officiële tickets. Als je met meerdere van de voorstelling wil genieten, presenteer dan alle gekochte tickets samen aan het onthaal.

Praktische informatie

De voorstellingen gaan door op maandag 8 april 2019 om 19u in Kursaal Oostende of dinsdag 9 april 2019 om 15u in Kursaal Oostende.
Adres: Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende

Meer informatie vind je hier 

Bekijk hier al een voorsmaakje van de musical:

Product #: 85961 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29 $29 Available from: Shedeals