Vermijd rimpels en verbeter de flexibiliteit van je huid dankzij dit hydraterend jeugdserum Shedeals Vermijd rimpels en verbeter de flexibiliteit van je huid dankzij dit hydraterend jeugdserum

Na verloop van tijd verliest de huid zijn elasticiteit en verschijnen de eerste rimpels. Maar let’s face it: dit is niet het einde van de wereld! Dankzij de ultra geconcentreerde peptiden van het jeugdserum is je huid perfect gehydrateerd, krijg je minder snel rimpels en lijkt je huid meteen een pak jonger. Bovendien ben je ook beschermd tegen schadelijke omgevingsfactoren. Dit serum is beschikbaar voor vrouwen ouder dan 50 en 60 jaar, ongeacht het huidtype. Dankzij Shedeals betaal je slechts € 24,99 voor een complete huidmetamorfose!

Shedealsaanbieding

  • Optie 1 : Bestel het jeugdserum voor 50+ en betaal slechts € 24,99 in plaats van € 49,90.
  • Optie 2 : Bestel het jeugdserum voor 60+ en betaal slechts € 24,99 in plaats van € 49,90.
  • Optie 3 : Bestel de 2 serums, voor zowel 50+ als 60+ en betaal slechts € 44,99 in plaats van € 99,80.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Deze jeugdserums worden dagelijks aangebracht ’s ochtends en ’s avonds op het gezicht, hals en decolleté. Het serum verbetert de elasticiteit van de huid en voorkomt uitdroging. Na het aanbrengen is de huid glad, stevig én fris.

Actieve ingrediënten:

Snap-8 ™ is aan de groep van peptiden. Gaat de spanning en constante spanning op de huid. Regelmatig gebruik verzacht de huid, vermindert rimpels en vertraagt het verouderingsproces

Ceramide complex -. Herstelt de huidbarrière en effectief regenereert de schade aan verouderende huid. Het herstelt de tere huid, versterkt en flexibiliteit.

RonaCare® Luremin ™ is een intelligente actieve ingrediënt met bewezen activiteit in de strijd tegen rimpels. Helpt glad en verbeteren de huidstructuur.

100% van de vrouwen die deelnamen aan klinische proeven van dit product bevestigt dat het gebruik ervan :

  • Hydrateert de huid op een duurzame manier
  • vermindert het trekkende gevoel en droge huid
  • verstevigt de huid en maakt het aangenamer om aan te raken
  • effectief bestrijden van ouderdomssporen
Product #: 85944 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49.9 $49.9 Available from: Shedeals