Een voorbeeldige huid in 3 stappen dankzij dit trio van make-upfoundations aan € 34,99 Shedeals Een voorbeeldige huid in 3 stappen dankzij dit trio van make-upfoundations aan € 34,99

Een feilloze huid is dé perfecte basis voor je make-up aan te brengen. Door de juiste oliën en crèmes te smeren, is je huid in een paar weken vlekkeloos en het ideale canvas om te schminken. Daarom heeft Ingrid Cosmetics verschillende basisproducten ontworpen die je gezicht helemaal klaar maken om make-up aan te brengen. Je kan kiezen uit 2 trio’s producten, die allemaal een bepaalde functie hebben om je gezicht te doen stralen. Voor maar € 34,99 is één van deze trio’s binnenkort van jou.

SHEDEALSAANBIEDING

  • Bestel het anti-roodheidtrio basisfoundations van Ingrid Cosmetics voor slechts € 34,99 in plaats van € 89,70.
  • Bestel het anti-rimpeltrio basisfoundations van Ingrid Cosmetics voor slechts € 34,99 in plaats van € 89,70.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over het anti-roodheidtrio

Anti-roodheid primer (groen flesje) : Deze make-upbasis is de gouden combinatie van een primer én een concealer. Het is een innovatief pigmentenmasker dat eventuele huidvlekken, gebroken haarvaten, roodheid en onzuiverheden verbergt. Het vermindert zichtbare poriën en de huid wordt mooi even gestreken. Dit basisproduct is een must om te smeren vooraleer je make-up aanbrengt. De lichte siliconenformule maakt het gemakkelijk om foundation en poeder aan te brengen.

Smoothing & Illuminating (roze flesje) : Deze verlichte make-upbasis is ideaal voor een grijze, vermoeide en doffe huid. De innovatieve micropigmenten verbergen effectief tekenen van vermoeidheid en verlichten de huid, waardoor deze er gezond uitziet. Het is een lichte formule op basis van de nieuwe generatie elastomeren en siliconen die de huid meteen gladder maken en poriën en fijne lijntjes vermindert. Bovendien blijft je make-up langer zitten als je deze basis hebt aangebracht.

Smoothing & Mattifying (wit flesje) : Deze make-up basis zorgt voor een feilloze teint op je gezicht. De formule vermindert de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes, waardoor de huid glad, gehydrateerd en iets steviger wordt. De huid krijgt een matte finish en voelt zijdezacht aan.

Meer informatie over het anti-rimpeltrio

Base mattifying skin : Een voorbeeldige huid die heel de dag straalt? Het lijkt onmogelijk, maar met deze matte basis blijft je make-up mooi zitten tot het einde van de avond. Je huid is bovendien zacht en gehydrateerd. Breng deze aan vooraleer je make-up aanbrengt.

Base complexion moisturizing and rejuvenating long duration : Maak een einde aan de droge plekjes fond de teint op je gezicht. Met deze hydraterende make-upbasis blijft je gezicht mooi en netjes tot het einde van de avond. Deze formule combineert een make-upbasis en een crème, wat voor een prachtige make-uplook zorgt.

Anti-wrinkle complexion Base and mimic lines: Met deze gladmakende make-upbasis vermijd je make-up die in de groeven van je gezicht blijft steken. Je huid en make-up blijft heel de dag netjes. Bovendien vermindert de basis fijne lijntjes en rimpels als je make-up aanbrengt.

Product #: 85935 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €89.7 $89.7 Available from: Shedeals