Set van 32 make-up borstels + borstelreiniger voor € 29,99! Shedeals Set van 32 make-up borstels + borstelreiniger voor € 29,99!

Je opmaken zoals een professional? Haal dan snel deze set van 32 make-up borstels in huis! De set bevat o.a. een borstel voor je fond de teint, een schuine borstel, een borstel waarmee je je blush of oogschaduw aanbrengt etc. Daarbovenop zit er bij de set een mini borstel die in een oogopslag al je borstels reinigt!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 29,99  i.p.v. € 143,90 voor een set van 32 make-up borstels (keuze tussen hout en zwart) + siliconen schoonheidsborstel.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

It’s make-up time!

Op het internet en sociale media zie je de ene make-up tutorial na de andere. Allemaal goed en wel, maar hoe kan je ooit al die borstels kopen zonder dat het je een fortuin kost? Zoek niet langer, Shedeals heeft de oplossing! Onze set met 32 borstels bevat alles wat je nodig hebt om je dagelijkse make-up aan te brengen, maar ook om je helemaal fancy op te maken tijdens een avondje uit. Fond de teint, blush, eyeliner, volume voor je wimpers: met deze set is alles mogelijk!

Set van make-up borstels

Je kan de borstels makkelijk gebruiken en onderhouden dankzij hun zachte synthetische haren. De borstelen worden geleverd met een kunstleren tasje: je neemt je borstels overal mee naartoe én ze worden beschermd. Handig!

De set bevat borstels voor de teint (waaronder een poederborstel, blushborstel, …) en borstels voor de make-up van de ogen en de lippen (waaronder schaduwborstel, eyelinerborsteltje, …).

Beschikbaar in hout of zwart.

Siliconen borstelreiniger

Wist je dat doordat je je borstels vaak gebruikt, ze overtollige oliën en andere onzuiverheden bevatten? Het is daarom belangrijk om na te denken over de hygiëne van je borstels. De siliconen miniborstel van SDI Paris is het ideale en onmisbare accessoire om je borstels te reinigen en te onderhouden. Met zijn ovale vorm en zijn compacte formaat kan je dit accessoire overal mee naartoe nemen.

Gebruik : Nadat je je borstel hebt bevochtigd, wrijf je je borstel op de borstelreiniger met een druppeltje zeep. Spoel hem dan onder water door de haren terug in vorm te zetten met behulp van de spoelzone (bovenkant van de borstel). Het enige wat je nog te doen staat, is de borstel laten drogen!

Product #: 85931 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €143.9 $143.9 Available from: Shedeals