Geen zweetplekken meer op je favoriete T-shirts dankzij deze anti-transpiratie pleisters voor € 12,99 Shedeals Geen zweetplekken meer op je favoriete T-shirts dankzij deze anti-transpiratie pleisters voor € 12,99

Iedereen kent dit probleem: soms vinden we, zelfs na het wassen, vlekken onder de mouwen van shirts en T-shirts. Gele zweetplekken om precies te zijn, die je favoriete kledingstukken gegarandeerd verpesten. Maar dit is officieel verleden tijd door deze anti-transpiratiepleisters! Dankzij hun hoge absorptievermogen reinigen de pleisters je oksels en beschermen ze jouw kleding. Ze absorberen overtollig zweet en voorkomen het verschijnen van halo's, sporen van witte, gele en geïmpregneerde geuren. Shedeals bied je een pakket van 12 patches aan voor slechts € 12,99.

Shedealsaanbieding

Bestel de set van 12 anti-transpiratiepleisters voor maar € 12,99 in plaats van € 14,99.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Hoe gebruik je de pleisters?

De pleisters zijn zelfklevend en worden direct op je kledingstuk geplakt voordat je ze inrijgt. Begin met het verwijderen van de 2 beschermingslagen aan de achterkant. Plaats vervolgens de kleinste kant van de mouw en het grootste deel langs de buste. Voor een optimale plaatsing lijm je de pleisters aan de voorkant van het kledingstuk.

Product #: 85867 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14.99 $14.99 Available from: Shedeals