Deze set van 10 afslankpatches voor maar € 12,99 geeft je een duwtje in de rug om makkelijk gewicht te verliezen Shedeals Deze set van 10 afslankpatches voor maar € 12,99 geeft je een duwtje in de rug om makkelijk gewicht te verliezen

Wil je enkele kilo’s verliezen, maar loopt het niet van een leien dakje? Afvallen is verre vanzelfsprekend en vaak kost het veel moeite en motivatie. Geen nood, met deze afslankpatches zal deze poging misschien wél een succes zijn. Deze patches produceren magnetische golven en stimuleren de uitscheiding van gifstoffen en de opname van je voeding, terwijl je eetlust vermindert. Ze verbeteren de bloedcirculatie en helpen zo vet te verbranden. Dankzij Shedeals kan je een pakket van 10 afslankpatches kopen voor slechts € 12,99!

Shedealsaanbieding

Bestel nu een set van 10 elektrostatische afslankpatches voor maar € 12,99 in plaats van € 29.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

  • Eenvoudig in gebruik, plak gewoon 8 uur lang een patch op je navel, vooral voordat je gaat slapen voor maximale efficiëntie.
  • Houd er rekening mee dat jeuk of milde roodheid kan optreden, maar dit vervaagt tijdens continu gebruik en verdwijnt na gebruik.
  • Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Product #: 85866 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29 $29 Available from: Shedeals