Doe je buikspieren een plezier met deze stimulatieriem! Shedeals Doe je buikspieren een plezier met deze stimulatieriem!

Deze stimulatieriem van Medisana werkt volgens het principe van elektrische spierstimulatie (EMS). Dit betekent simpelweg dat lichte elektrische impulsen je buikspieren stimuleren, zonder dat je pezen en gewrichten worden belast. Erg handig voor het versterken van verslapte spieren (bijvoorbeeld na een operatie) of gewoon als opwarming voor je work out!

Versterk je buikspieren met deze handige stimulatieriem BOB

Je haalt sowieso kwaliteit in huis met deze deal, want Medisana staat al jaren garant voor kwaliteitsvolle en effectieve producten die je gezondheid verbeteren. Deze BOB buikspier stimulatieriem is zelfs een gecertificeerd medisch apparaat volgens de MDD! (Medical Device Directive) Hij is super handig in gebruik met zijn 10 voorgeïnstalleerde programma's. Zijn omtrek is aanpasbaar en je hebt geen last van irritante kabels, want het apparaatje is geïntegreerd in de band zelf. Er zijn wel 25 verschillende intensiteitsniveaus die je zelf kan regelen, en de riem schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het programma afgelopen is. Profiteer nu van deze deal en doe je buikspieren een groot plezier!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 41,99 i.p.v. € 59,90 voor een buikspier stimulatieriem van Medisana.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 85863 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59.9 $59.9 Available from: Shedeals