Shop ‘till you drop met een SDI-PARIS waardebon + krijg een gratis cadeau bovenop je bestelling! Shedeals Shop ‘till you drop met een SDI-PARIS waardebon + krijg een gratis cadeau bovenop je bestelling!

Wil je jezelf in de watten leggen en van top tot teen verwennen? Dan heeft Shedealsperfecte aanbieding voor jou! Koop een waardebon van € 15, € 25 of € 50 die geldig is op de hele website van SDI PARIS en krijg er een gratis cadeautje bovenop! . De website van SDI-PARIS biedt een breed scala aan van hoogwaardige cosmetica en gerenommeerde beautymerken. Je vindt er merken als W7, INGRID COSMETICS, VOLLARE Cosmetics, PAESE, SUGAR & SPICE, SUNKISSED, Pella, Vita Maré ( Dead Sea Cosmetics), het merk Vegan Viva La Diva enzovoort. Klaar om te shoppen? Ready, set, go!

SHEDEALSAANBIEDING

  • Koop een waardebon van € 15 geldig op de hele webshop van SDI-PARIS en krijg een W7 Color Me Buff make-up palette cadeau ter waarde van € 49,90.
  • Koop een waardebon van € 25 geldig op de hele webshop van SDI-PARIS en krijg een Skin Up verjongingsserum cadeau ter waarde van € 69,90.
  • Koop een waardebon van € 50 geldig op de hele webshop van SDI-PARIS en krijg een compleet Detox Vollaré verzorgingsgamma cadeau ter waarde van € 99,99.

Hoe werkt het?

1. Koop je voucher met de gewenste waarde op Shedeals. Het is geldig op de hele webshop van SDI Paris.
2. Je ontvangt dan een voucher met een unieke code waarmee je van deze actie kan profiteren EN je krijgt er een cadeau bovenop dat overeenkomt met het gekozen aanbod (1, 2 of 3)
3. Surf vervolgens naar www.sdi-paris.com selecteer de gewenste producten. Op het moment van aankoop voer je de unieke code in die op je voucher staat en klik je op "OK". De waarde van de bestelling is van toepassing en het geschenkproduct wordt toegevoegd aan de bestelling.
4. Volg de stappen totdat de betaling is voltooid. Je zal een e-mail ontvangen waarin wordt bevestigd dat je bestelling afgerond is en een paar dagen later wordt je bestelling bij je thuis bezorgd.
Geldig in combinatie met alle mogelijke promoties.

Meer informatie over Secrets d’Isa

SDI-Paris is een Frans cosmeticadistributiebedrijf dat in 2012 werd opgericht. Het bedrijf is intussen al goed ingeburgerd in tien landen (Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Ierland, België, Nederland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, ...). De start-up ontwikkeling van de internationale activiteiten in Europa zijn sterk maar ook in Azië en Afrika.

Het assortiment is samengesteld uit vele producten zoals veganistische make-up, concealers en correctors, foundation en afwerking, blush, contouren, illuminators, eyeliner, mascara, oogschaduw en compact pallets, poeders en bronzers, lipsticks, wenkbrauwproducten, nagellakken, nail art, zorg en oplosmiddelen, synthetische en natuurlijke hair extensions en tot slot verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam, handen of voeten , verzorgingsmaskers, badproducten, etc.

Elk product is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn efficiëntie, praktische bruikbaarheid, originaliteit en zijn bijzonder nette ontwerp. Daarom worden veel van de gedistribueerde producten regelmatig door het beroep toegekend. De meeste merken die op www.sdi-paris.com worden gepresenteerd, zijn exclusief aan Frankrijk toevertrouwd. Je zal er cosmetica vinden van(make-up en zorg) hoge kwaliteit die je weinig of niet in de winkel te vindt.

Product #: 85852 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €15 $15 Available from: Shedeals