Nooit meer puistjes door de anti-acné pen op basis van lichttherapie voor slechts € 19.99 Shedeals Nooit meer puistjes door de anti-acné pen op basis van lichttherapie voor slechts € 19.99

Helaas komen puistjes niet alleen voor tijdens de puberteit. Ook volwassenen kunnen er nog last van hebben als gevolg van stress, bacteriën, hormonen, slechte voeding... In zo’n situatie werkt de Anti-Acne Pen als een toverstaf tegen elke vorm van acne: van puisten en zwarte puntjes tot een ontstoken, rode huid. Het enige wat je hoeft te doen is de pen twee minuutjes tegen de huid te houden en de lichttherapie doet de rest.

Shedealsaanbieding:

Bestel de Anti-Acne Pen voor maar € 19.99 i.p.v. € 37.90.

Bij je thuis bezorgd.

Hoe werkt het?

De technologie van lichttherapie vindt haar oorsprong in de natuur. Onze voorouders ontdekten namelijk al heel snel dat zonlicht een positief effect heeft voor je lichaam. De Anti-Acne Pen behoudt het positieve effect van de zon, zonder de schadelijke UV-stralen. Er komen dus geen chemicaliën aan te pas, maar is volledig natuurlijk en behoort tot de homeopathische geneeskunde.

De pen zelf bevat een LED–strip die twee soorten licht bundelt: een zuiverend blauw licht, dat bacteriën bestrijdt en herhaling van onzuiverheden voorkomt, en een rood licht dat ontstekingen en roodheid vermindert en de huid verzacht.

Word je dus nog eens verrast door een puistje net voor die belangrijke afspraak of etentje met vriendinnen of lief? Geen probleem. Vanaf nu loop jij elke dag met een stralende huid de deur uit.

De Anti-Acne Pen werkt het beste op een milde tot matige acne. Bij extreme acne adviseren we je om een dermatoloog te raadplegen.

Product #: 85814 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €37.9 $37.9 Available from: Shedeals