Paradijs dichtbij huis! Boek nu een tripje naar Algarve, Portugal incl. spa en halfpension Shedeals Paradijs dichtbij huis! Boek nu een tripje naar Algarve, Portugal incl. spa en halfpension

Turquoise water, eindeloze stranden, een stralende zon... Klinkt dat als de perfecte vakantiebestemming? We nemen je mee naar één van de beste stranden van de Algarve aan de Portugese zuidkust. De internationale luchthaven van Faro ligt op slechts 30 minuten en in de omgeving vind je historisch erfgoed, lekker eten, een indrukwekkende kustlijn en beschermde natuurgebieden. Dankzij het milde klimaat is deze bestemming het hele jaar door populair met stranden waar je niet alleen kan zonnebaden, maar ook tal van watersporten beoefenen of het bruisende nachtleven induiken...

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Crowne Plaza Vilamoura

Het Crowne Plaza Vilamoura 5* heeft een bevoorrechte en unieke ligging in de buurt van het casino, en op korte afstand van de jachthaven van Vilamoura: de perfecte plek om uw 5* vakantie in de Algarve door te brengen! Hier wordt niets aan toeval overgelaten om je een onvergetelijk verblijf te bieden. Het hotel is volledig gerenoveerd en biedt moderne en comfortabele kamers, fantastische uitzichten, entertainment voor alle leeftijden en directe toegang tot het strand. Gastvrijheid, comfort en kwaliteit: dat zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85688 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €599 $599 Available from: Shedeals