Reis naar Londen én de betoverende wereld van Harry Potter vanaf € 262 Shedeals Reis naar Londen én de betoverende wereld van Harry Potter vanaf € 262

Londen calling! Zin in een magische citytrip naar de Britse hoofdstad? Bezoek de beroemdste bezienswaardigheden zoals de Tower of Londen, Westminster Abbey, Buckingham Palace … en duik ’s avonds de gezelligste straatjes in om heerlijk te dineren en een musical mee te pikken. Maar hét hoogtepunt van de reis? Sowieso een bezoek aan de Warner Bros Harry Potter Studio Tour! Deze tour neemt je mee langs de meest betoverende plekjes uit de films, toont je de prachtige kostuums en biedt heel wat interactieve activiteiten aan voor jong en oud! Vanaf € 262 reis jij binnenkort naar Londen en wie weet krijg je wel je Hogwarts toelatingsbrief mee naar huis ...

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Mystery Hotel (****)

Het 4* Mystery Hotel is een modern designhotel in het hartje van West-Londen, perfect gelegen om alle belangrijke bezienswaardigheden te bezoeken. De ideale plek dus voor een aangename vakantie of zakenreis. Het hotel is elegant en voorzien van alle comfort en verwelkomt je met een hoog kwalitatieve service in één van de mooiste en eigentijdse wereldsteden. Je brengt de nacht door in een Standaard Kamer, een comfortabele kamer met warme tinten en elegant meubilair. De kamers zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen en een ideaal toevluchtsoord om uit te rusten na een drukke dag in Londen.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85687 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €755 $755 Available from: Shedeals