Wat wil jouw kleuter graag later worden? Ontdek het in deze beroepenboekjes van Clavis! Shedeals Wat wil jouw kleuter graag later worden? Ontdek het in deze beroepenboekjes van Clavis!

“Wat wil jij graag later worden?”, kinderen krijgen deze vraag zo vaak naar hun hoofd geslingerd. Een dokter in een witte lange jas die je met plezier verzorgt en geneest van je kwaaltjes? Of eerder een stoere brandweerman- of vrouw die overal brandjes blust en mensen uit de nood helpt ? Wel, dat kunnen kleuters voortaan ontdekken in deze leuke kinderboeken over allerlei soorten beroepen. Ontdek hun droomberoepen in deze 3 leuke boekjes voor maar € 19,95.

Shedealsaanbieding

Bestel het pakketje van beroepenboeken voor maar € 19,95 (de tandarts, de dokter en brandweerman) in plaats van € 44,85.

Bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de boekjes

De tandarts: Het is fijn om sterke, gezonde tanden te hebben. Daarom moet je ze elke dag goed verzorgen. Poetsen kun je natuurlijk zelf, maar af en toe laat je je tanden zien aan de tandarts. Die weet er alles over en legt uit wat je beter wel en niet kunt doen.

Een speels informatief boek op kleutermaat over tandverzorging. Deel van de veelgeprezen beroepenreeks van Liesbet Slegers.

De dokter: De dokter weet heel veel over het lichaam. Ze weet welke ziektes er bestaan en hoe ze iemand het best kan genezen. In haar doktersjas en met haar doktersspullen onderzoekt ze haar patiënten. Koorts, allerlei soorten pijn, wonden en breuken, medicijnen en spuitjes tegen ziektes, de dokter kent het allemaal. Wat goed dat de dokter er is om je te genezen! En om je te helpen gezond te blijven.

Een leerrijk informatief boek op kleutermaat over de dokter en wat die allemaal doet. Deel van de veelgeprezen beroepenreeks van Liesbet Slegers.

De brandweerman: Een brand kan heel gevaarlijk zijn. Gelukkig bestaan er brandweermannen! Ze springen in hun speciale pakken en zijn met hun brandweerwagen een-twee-drie bij de brand. Maar ze helpen mensen ook op andere manieren …

Een vlot informatief boek op kleutermaat over de brandweer. Deel van de geprezen beroepenreeks van Liesbet Slegers.

Product #: 85685 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals