Een stapje dichterbij de hemel dankzij wellnessparadijs Hezemeer voor maar € 25,95 Shedeals Een stapje dichterbij de hemel dankzij wellnessparadijs Hezemeer voor maar € 25,95

Hezemeer biedt een ruim aanbod aan sauna ’s, zwembaden, whirlpools en relaxruimtes. Betaal slechts € 25,95 per persoon voor een arrangement inclusief 1 volledige dag toegang tot het sauna- en wellnessresort, een andullatiesessie (15 min) waarbij je heerlijk kan genieten van de Andullatiematras met infraroodwarmte en vibraties en beëindig de dag met een glaasje cava of fruitsap. Droom weg in deze luxueuze sauna’s en relaxruimtes, laat alle spanning van je afglijden en keer helemaal ontspannen terug naar huis.

SHEDEALSAANBIEDING

Je betaalt slechts € 25,95 i.p.v. € 53,40 p.p. voor een arrangement inclusief een hele dag toegang tot wellnessresort Hezemeer, 1 andullatiesessie (15 min.) en een glaasje cava of fruitsap per persoon.

Deze voucher is geldig t.e.m. 20/05/2019.

OPGELET: Het dragen van badkleding is niet toegestaan. Op vrijdag, zaterdag, zondag en tijdens Belgische feestdagen geldt een toeslag van € 5,25 p.p. (te voldoen aan Hezemeer).

Hoe werkt het?

  • Je ontvangt een voucher geldig voor 1 persoon t.e.m. 20/05/2019.
  • Enkel originele vouchers worden aanvaard. Reservatie verplicht via www.hezemeer.be.
  • Klik op e-ticket verzilveren, vul uw ticketcodes van 13 cijfers in (persoonlijke code te vinden op uw voucher) en vervolledig uw reservering.
  • Ontvang uw reserveringsbevestiging per mail van Hezemeer. (geen bevestiging = geen reservering)

Praktische info

Adres: Hezemeer 14, 2430 Laakdal

Reservatie verplicht via www.hezemeer.be.

Product #: 85607 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €53.4 $53.4 Available from: Shedeals