Boek een romantische hotelovernachting bij wellnesshotel Thermae 2000 incl. 2 dagen toegang + ontbijt à €159,- Shedeals Boek een romantische hotelovernachting bij wellnesshotel Thermae 2000 incl. 2 dagen toegang + ontbijt à €159,-

Boek een hotelovernachting bij wellnesshotel Thermae 2000 en kom helemaal tot rust, samen met je partner. Voor slechts € 159 voor 2 personen ontvang je van ons een inkomticket voor 2 dagen waarmee je kan genieten van alle baden en sauna’s en overnacht je in het aangrenzende hotel met ontbijt! Ideaal om je batterijen weer helemaal op te laden en volop te genieten van quality-time met jullie twee. Enjoy!

SHEDEALSAANBIEDING

Voor 2 dagen puur ontspannen bij Thermae 2000 betaal je slechts € 159* i.p.v. € 199 voor twee personen, per kamer met overnachting in het aangrenzende hotel van Thermae 2000 inclusief ontbijt en badpakket.

*aankomst van zondag t.e.m. donderdag

Meer info over Thermae 2000

Vlakbij de Geul in Valkenburg vind je Thermae 2000 op de top van de Cauberg. Het is een unieke plek waar rust en welzijn samenvloeien. Kom er ontspannen en genieten. Maak gebruik van de verschillende andere faciliteiten naast het gebruik van indoor en outdoor baden en sauna's. Zo kan je bijvoorbeeld tal van massages en behandelingen voor lichaam en geest bijboeken.

Het is het thermale water – gezuiverd door honderden meters grond en mergellagen – dat dit kuuroord zo speciaal maakt. Het schoonste water van Nederland heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je lichaam en geest helemaal ontspannen.
Thermae 2000 heeft een prachtige tuin met een prachtig uitzicht over de groene vallei van de lokale stroom, de Geul. Verwen jezelf en boek nu jouw wellnessdagje.

Hoe ga je te werk voor je tweedaagse bij Thermae 2000?

  • Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je de Shedealsvoucher.
  • Surf naar https://www.thermae.nl/vouchercodes
  • Vul de boekingscode in die je terugvindt op je voucher.
  • Verzilver je code en maak je reservatie.
  • Op de dag van je reservatie breng je de Shedealsvoucher mee als betalingsbewijs.
  • Let op: De Shedealsvoucher is geldig t.e.m. 30 juni 2019.
Product #: 85560 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €199 $199 Available from: Shedeals