Maak het koken een stuk gemakkelijker dankzij dit revolutionair, cirkelvormig keukenmes Shedeals Maak het koken een stuk gemakkelijker dankzij dit revolutionair, cirkelvormig keukenmes

Breng je graag zo veel mogelijk tijd door achter het fornuis? Dan heb je sowieso goede keukentools nodig, vooral om je groenten, fruit en aromatische kruiden te snijden. Met dit ronde mes kan je al je eten snel en (bijna) moeiteloos in stukjes snijden. Het cirkelvormig mes draait op het moment dat je je voedsel snijdt. Resultaat? Het gaat véél sneller terwijl je minder moeite hoeft te doen. En dit allemaal voor de prijs van € 15,99.

Shedealsaanbieding

Bestel het cirkelvormig mes voor maar € 15,99 in plaats van € 27,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

1. Een innovatief en revolutionair concept

Het rond mes is een gloednieuw concept dat het gebruik van dit mes volledig ergonomisch maakt. Met het ronde mes mobiliseer je een minimale kracht om verschillende soorten voedsel en bereidingen te snijden. Snel, eenvoudig en efficiënt!

2. Hoogwaardig materiaal

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal het ronde mes je niet teleurstellen. Het blad is gemaakt van roestvrij staal van Japanse kwaliteit SUS420J2 en voldoet aan de FDA- en milieunormen. Het bovenste deel is gemaakt van hoogwaardig ABS en antislip, voor maximaal comfort.

3. Een multifunctioneel mes

Fruit, groenten, noten, kruiden, uien, sjalotjes ... Het ronde mes zal je nieuwe keukenbediende zijn en zal je helpen al het voedsel en alle voorbereidingen die je nodig hebt om goede diners te maken, af te snijden.

Technische details

Onderhoud: om het schoon te maken, open je gewoon de behuizing en spoel je deze af onder de kraan. Je kunt het ook in de vaatwasser stoppen.

Waarschuwing! Het cirkelvormige mes is een scherp en gevaarlijk hulpmiddel. Hou hem uit de buurt van kinderen.

Product #: 85520 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €27.9 $27.9 Available from: Shedeals