Uren winterpret samen met je peuter dankzij dit pakketje met winterverhaaltjes Shedeals Uren winterpret samen met je peuter dankzij dit pakketje met winterverhaaltjes

Het is winter en de tuin ziet eruit als een prachtig, wit tapijt! Tijd om samen met je peuter gekke sneeuwmannen te maken, uren te stoeien tijdens een sneeuwballengevecht en daarna heerlijk op te warmen binnen met een warme chocomelk en een mooi verhaaltje. Dit pakket van Clavis bestaat uit 3 winterboekjes met prachtige tekeningen en leuke verhaaltjes. Voor maar € 19,95 is dit winterse pakket van jou!

Shedealsaanbieding

Bestel een boekenpakket van Clavis met 3 winterboeken ( “Anna en de winter”, “Sammie in de winter” en “Eekhoorn in de winter”) voor maar € 19,95 in plaats van € 40,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de winterboeken

Eekhoorn in de winter : Het is winter! In het bos ligt een dik pak sneeuw. Veel dieren gaan lekker slapen in hun warme huisjes. Eekhoorn is ook een beetje moe, maar voordat hij gaat slapen moet hij nog iets belangrijks doen ... Welterusten zeggen tegen al zijn dierenvriendjes! In welke nestjes slapen de dieren? En vind jij op elke bladzijde het sneeuwklokje?

Een speels kijk- en zoekboek over begrippen van plaats en natuur in de winter. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema

Sammie in de winter: Een boek met verrassende halve tussenpagina's over buiten spelen in de winter. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Het is een mooie winterdag. in de winter Er ligt een dik pak sneeuw. Sammie en Job gaan lekker buiten spelen. Samen hebben ze veel plezier.

Anna en de winter: Het is winter! De bomen zijn kaal. Weg zijn de blaadjes. De grond is bevroren en de vogeltjes vinden geen eten meer. Anna doet haar muts, sjaal en warme jas aan en gaat naar buiten. Samen met papa legt ze zaadjes voor de vogels in het vogelhuisje. Opeens ziet Anna een witte vlok op haar winterjasje. Hé, wat is dat?

Een warm en leerrijk verhaal over een koude winterdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Product #: 85468 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40.85 $40.85 Available from: Shedeals