Koop een waardebon van € 100, geldig op de hele webshop van SDI-Paris en betaal slechts € 35! Shedeals Koop een waardebon van € 100, geldig op de hele webshop van SDI-Paris en betaal slechts € 35!

Wil je jezelf in de watten leggen en van top tot teen verwennen? Dan heeft Shedeals dé perfecte aanbieding voor jou! Koop een waardebon ter waarde van € 100 die geldig is op de hele website van SDI-Paris en betaal slechts € 35. De website van SDI-Paris biedt een breed scala aan van hoogwaardige cosmetica en gerenommeerde beautymerken. Je vindt er merken als W7, INGRID COSMETICS, VOLLARE Cosmetics, PAESE, SUGAR & SPICE, SUNKISSED, Pella, Vita Maré ( Dead Sea Cosmetics), het merk Vegan Viva La Diva enzovoort. Klaar om te shoppen? Ready, set , go!

Shedealsaanbieding

Koop een waardebon ter waarde van € 100 geldig op de hele webshop van SDI-Paris en betaal slechts € 35

Gebruik de code op je voucher op de website van SDI-Paris en profiteer van € 100 shoptegoed.

Voer de unieke code in op hun website en shop je lievelingsproducten bij elkaar.

Meer informatie over Secrets d’Isa

SDI-Paris is een Frans cosmeticadistributiebedrijf dat in 2012 werd opgericht.
Het bedrijf is intussen al goed ingeburgerd in tien landen (Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Ierland, België, Nederland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, ...). De start-up ontwikkeling van de internationale activiteiten in Europa zijn sterk maar ook in Azië en Afrika.

Het assortiment is samengesteld uit vele producten zoals veganistische make-up, concealers en correctors, foundation en afwerking, blush, contouren, illuminators, eyeliner, mascara, oogschaduw en compact pallets, poeders en bronzers, lipsticks, wenkbrauwproducten, nagellakken, nail art, zorg en oplosmiddelen, synthetische en natuurlijke hair extensions en tot slot verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam, handen of voeten , verzorgingsmaskers, badproducten, etc.

Elk product is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn efficiëntie, praktische bruikbaarheid, originaliteit en zijn bijzonder nette ontwerp. Daarom worden veel van de gedistribueerde producten regelmatig door het beroep toegekend. De meeste merken die op www.sdi-paris.com worden gepresenteerd, zijn exclusief aan Frankrijk toevertrouwd. Je zal er cosmetica vinden van(make-up en zorg) hoge kwaliteit die je weinig of niet in de winkel te vindt.

Product #: 85445 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €100 $100 Available from: Shedeals