Plan je droomreis naar Sevilla en verblijf in een 4*-hotel inclusief ontbijt, vervoer en late check-out! Shedeals Plan je droomreis naar Sevilla en verblijf in een 4*-hotel inclusief ontbijt, vervoer en late check-out!

Pak je koffers en fris je Spaans nog eens op, want jij reist binnenkort naar Sevilla! In de hoofdstad van Andalusië bezoek je onder andere het spectaculaire, architecturale erfgoed en leer je alles over haar fascinerende geschiedenis. Duik ’s avonds het typische Spaanse nachtleven in, ontdek de traditionele feesten en het legendarische joie de vivre van haar bewoners. ¡ Vamos

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Over Hotel San Gil 4*

Het Hotel San Gil 4* ligt in het historische, commerciële en toeristische centrum van Sevilla. Dit is de ideale uitvalsbasis om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. De architect José Espiau ontwierp dit prachtige huis in 1901. Bij de renovatie werd de authentieke Andalusische charme van het gebouw bewaard en gecombineerd met de meest moderne voorzieningen. De binnentuin met palmbomen en cipressen die prachtig versierd is met Arabische mozaïeken, is een echte oase van rust. Je wordt verwelkomd met een welkomstdrankje en een fles cava in de kamer (per kamer per verblijf)!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85338 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €189 $189 Available from: Shedeals