Boek een citytrip naar het pittoreske Amsterdam en verblijf in 4*-hotel inclusief ontbijt! Shedeals Boek een citytrip naar het pittoreske Amsterdam en verblijf in 4*-hotel inclusief ontbijt!

Het bruisende Amsterdam is dé plek bij uitstek om cultuur op te snuiven, gezellige straatjes te ontdekken, lekker te eten en vooral om te genieten. Om je citytrip helemaal af te maken, verblijf je in het Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam-West. Maak kennis met dit origineel vormgegeven hotel met verrassende ontwerpen van bekende Nederlandse designers. Wanneer je wandelt door het hotel, zal je prettig verrast worden door meubels te ontdekken van bekende hedendaagse ontwerpers als Marcel Wanders, Piet Hein Eek en Richard Hutten. Echt de moeite waard! In deze creatieve omgeving kan je helemaal tot rust komen in je luxe kamer. De Superior-kamers zijn voorzien van heerlijke royale bedden, die je zoete dromen beloven.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Over Dutch Design Hotel Artemis 4*

Het Dutch Design Hotel Artemis 4* is elegant, artistiek, comfortabel en stijlvol. De hartelijke ontvangst, de persoonlijke service en de ideale ligging maken van dit hotel de ideale uitvalsbasis tijdens je bezoek aan de Nederlandse hoofdstad.
Neem een kijkje in de Dutch Design & Art expositie die drie keer per jaar wordt georganiseerd in het hotel. Artemis biedt hiermee al jaren succesvol een platform aan voor zowel beginnende als gevestigde Nederlandse kunstenaars en designers om hun werk te tonen aan een veelzijdig publiek!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan z’n leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 85337 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €199 $199 Available from: Shedeals