Je huis is weer spik en span dankzij de cilinderstofzuigers van POLTI Shedeals Je huis is weer spik en span dankzij de cilinderstofzuigers van POLTI

Wanneer we het huishouden doen, hebben we heel wat materiaal nodig om de verschillende oppervlakken een stevige poetsbeurt te geven. Dankzij de FORZASPIRIA-stofzuigers hoef je daarentegen maar 1 apparaat te gebruiken. De FORZASPIRA C130 PLUS is exact wat je nodig hebt voor het reinigen van àlle oppervlakken en verwijdert meteen alle dierenharen. De FORZASPIRA MC350 TURBO & FLASH doet exact hetzelfde, maar zorgt terwijl ook nog voor een frisse geur in huis dankzij de Frescoaspira luchtverfrisser. Waar wacht je nog op? Vanaf € 119,99 wordt één van deze cilinderstofzuigers jouw nieuwe partner in crime tijdens het schoonmaken.

Shedealsaanbieding

  • Optie 1 : Bestel de FORZASPIRA C130 PLUS voor maar € 119,99 in plaats van € 189,90.
  • Optie 2: Bestel de FORZASPIRA MC350 TURBO & FLASH voor maar € 169,99 in plaats van € 269,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de C130 PLUS stofzuiger

Forzaspira C130 Plus is een stofloze stofzuiger zonder stofzak die dubbele klasse A-prestaties combineert met gebruiksgemak. 700 W vermogen garandeert het jaarlijkse energieverbruik in Klasse A, terwijl het op elke verdieping in huis nog steeds uitstekende resultaten behaalt dankzij Klasse A-prestaties op harde vloeren. Zelfs huisdierenhaar is geen probleem meer dankzij de meegeleverde mini-turboborstel voor het reinigen van banken, fauteuils en andere stoffering. Maak u geen zorgen over het krassen van het parket: de specifieke borstel heeft zachte borstelharen die zijn ontworpen voor gebruik op delicate vloeren. De transporthendel en het compacte formaat maken het gemakkelijk om te verplaatsen en op te slaan.

Meer informatie over de MC350 TURBO & FLASH stofzuiger

Forzaspira MC350 Turbo & Fresh is de zakloze multi-cyclonale cilinderstofzuiger in drievoudige klasse A. De combinatie van cyclonen, het HEPA-filter en de Frescoaspira luchtverfrisser die inbegrepen is, betekent dat de lucht die het apparaat verlaat, schoner en geparfumeerd is. Geen enkel oppervlak is een probleem voor Forzaspira MC350 Turbo & Fresh: harde en delicate vloeren, tapijten en vloerkleden, banken, auto- en andere stoffering en radiatoren. Gebruik gewoon het juiste accessoire om in korte tijd uitstekende resultaten te behalen met minimale inspanning. Praktische draadloze bedieningselementen op het handvat betekenen dat u niet hoeft te bukken om het apparaat aan of uit te zetten of om het vermogen aan te passen. En zodra het reinigen is voltooid, wordt de container door één enkele "klik" leeggemaakt en neemt het product heel weinig ruimte in beslag.

Product #: 85317 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €189.9 $189.9 Available from: Shedeals