Zeg “Ja” tegen een vakantie vol verrassingen en boek nu met tot 36%* vroegboekkorting bij Center Parcs! Shedeals Zeg “Ja” tegen een vakantie vol verrassingen en boek nu met tot 36%* vroegboekkorting bij Center Parcs!

Het is tijd voor een nieuw jaar vol leuke verrassingen, bijzondere avonturen en warme momenten samen. Boek nu extra voordelig jouw verblijf bij Center Parcs met tot 36%* vroegboekkorting. Daarbij profiteer je ook van gratis voorkeursligging en ontvang je tot 3 activiteiten cadeau!* Geniet van de natuur, ontspan in tropische temperaturen en maak plezier tijdens één van de vele in- en outdoor activiteiten bij Center Parcs. Op die manier haal je alles uit jouw vakantie!

Ontdek de nieuwigheden

Betaal jouw vakantie bij Center Parcs met ecocheques!

Center Parcs Erperheide en De Vossemeren werden onlangs bekroond met het Green Key certificaat (Groene Sleutel). Zo kan je voortaan jouw verblijf voor beide parken met ecocheques betalen!

Hoe ga je te werk? Boek je verblijf in Erperheide of De Vossemeren via het nummer 070 224 900 (€0,30/min.) en geef duidelijk aan dat je met ecocheques wenst te betalen. Online boeken is echter nog niet mogelijk.

Nieuwe activiteiten in Center Parcs Erperheide

Klim en klauter tussen de bomen in de High Adventure Experience of laat de kleintjes hun eerste rijbewijs halen in de Kids Driving School.

Nieuwe activiteiten in Center Parcs De Vossemeren

Los alle raadsels van de Escape Room op of ontdek de verrassing bij elke nieuwe hole van de Adventure Golf!

Ontdek Center Parcs Les Ardennes

Geniet van de perfecte mix tussen stoere actie en heerlijke rust midden in de groene heuvels van de Ardennen. Nu met compleet vernieuwde cottages, tot wel 18 personen!

Vanaf februari opent Le Lac d’Ailette weer haar deuren

Met een vernieuwde toegang tot de Aqua mundo, een upgrade van de restaurants en vernieuwde cottages, geniet je vanaf februari weer van een deugddoende vakantie in Le Lac d’Ailette.

Product #: 85275 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals