Uren leesplezier met je peuter dankzij deze 3 lieve peuterboekjes van Clavis Shedeals Uren leesplezier met je peuter dankzij deze 3 lieve peuterboekjes van Clavis

Zijn je peuter en jij 2 handen op één buik? En doen jullie niets liever dan samen dolle avonturen te beleven? Dan zijn deze peuterboekjes voor jullie hét ideale geschenk. Duik samen in deze schattige dierenverhalen tijdens jullie voorleesuurtje voor maar € 19,95!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel het boekenpakket van 3 Clavis peuterboeken (“Mijn potje”, “Op naar kerst” en “de zoektocht van papa zeepaardje”) voor maar € 19,95 in plaats van € 42,95.

Gratis bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de 3 peuterboeken

De zoektocht van papa zeepaardje: Papa Zeepaardje is één van zijn tien babyzeepaardjes kwijt. Hij zoekt achter het koraal, in de schelp en onder de stenen. Maar hij vindt vooral heel veel andere dieren. Kun jij ze tellen? En vind jij het tiende babyzeepaardje?

Een vrolijk zoek- en telboek over papa Zeepaardje en zijn één, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien babyzeepaardjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Op naar kerst: Grote Beer draagt een glazen kerstbal. Pluizige Wasbeer heeft een kerstster.
En sterk Rendier sleept een hele kerstboom mee! Maar waar gaan alle dieren eigenlijk naartoe?
Een warm verhaal over bosdieren die samen het kerstfeest willen vieren.

Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema

Mijn potje: Er valt iets roods uit de lucht. ‘Een hoed!’ denkt Hond. Ook de andere dieren wagen een gokje. Een bedje? Een boot? Een bloemenvaas? Alleen Haas weet wat het echt is, want het is van hém.

Een grappig verhaal waarin allerlei dieren niet goed weten waarvoor een potje dient. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.

Product #: 85256 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €42.95 $42.95 Available from: Shedeals