Een proper huis in 1 2 3 dankzij deze draagbare stoomreiniger + vulling van POLTI met 41% korting Shedeals Een proper huis in 1 2 3 dankzij deze draagbare stoomreiniger + vulling van POLTI met 41% korting

Maak kennis met de Vaporetto SV440 Double! Deze stoomreiniger combineert een dubbele functie in een enkel apparaat: een stoommop en handreiniger om tot maximaal 15 verschillende oppervlakken onder handen te nemen. De Vaporetto weegt bijna niets, is ongelooflijk handig en verwijdert 99,9 % van alle kiemen en bacteriën. Stoom is dan ook de meest effectieve oplossing voor een diepe reiniging van vuiligheid verspreid over heel je huis. Dankzij Shedeals haal jij dit topapparaat in huis voor maar € 109,99!

Shedealsaanbieding

Bestel de Vaporetto SV440 Double en de FrescoVapor voor maar € 109,99 in plaats van € 186,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Specificaties

Met Vaporetto SV440 Double kan je maximaal 15 verschillende oppervlakken opruimen: parket, tegels, marmer, tapijten, tapijten, kookplaten, afzuigkappen, kranen, badkamerinrichtingen, grouting, ramen en spiegels, stoffering (banken, fauteuils, kussens en matrassen), deuren en garderobe deuren, radiatoren, gordijnen en kleding, planten.

Frescovapor Tank

Gecombineerd met stoom laat de Frescovapor een frisse geur na door het hele huis, en dankzij zijn speciale samenstelling is het mogelijk om geuren te vangen.

Product #: 85248 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €186.9 $186.9 Available from: Shedeals