Verander je eetkamer in een trendy eetplek met deze moderne stoelen van topkwaliteit Shedeals Verander je eetkamer in een trendy eetplek met deze moderne stoelen van topkwaliteit

Je interieur weerspiegelt je persoonlijkheid en hoe persoonlijker je huis, hoe meer het aanvoelt als een échte thuis. Deze stoelen zijn de ideale aanwinst voor je eetkamer! Ze zijn trendy, comfortabel en makkelijk combineerbaar met de rest van je meubilair. Ook ruglijders kunnen hun hart ophalen, want de stoel zorgt voor een goede houding voor je lichaam. Redenen genoeg om deze stoel(en) dankzij Shedeals voor maar € 49,95 in huis te halen!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel deze trendy stoel voor maar € 49,95 i.p.v. € 169,95.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen. 

Meer info

De Wengen Metal-stoel past in vrijwel ieder interieur! Het design is opvallend en fris, dankzij de pootjes die in drie versies beschikbaar zijn (chroom, wit en zwart). Het kuipje garandeert een heerlijke zit. Zet de stoel aan je eettafel, of gebruik ‘m bij je werkplek. Bovendien kan je de stoel gemakkelijk in elkaar te zetten en kan je het kussen gemakkelijk los te maken. Personaliseren en schoonmaken is dus in een handomdraai gebeurd.

Product #: 85243 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €169.95 $169.95 Available from: Shedeals