Fris je leefruimte op in 2019 dankzij deze set van hippe planten aan 50% korting Shedeals Fris je leefruimte op in 2019 dankzij deze set van hippe planten aan 50% korting

Maak kennis met de Monstera Deliciosa, ook wel de gatenplant genoemd dankzij de speciale vorm van het blad. Deze tropische klimplant is bij aankoop een kleine, fraaie plant van ongeveer een halve meter, maar groeit een paar jaar later uit rond de 80 cm tegen het plafond. De gatenplant is een sterke kamerplant die niet veel licht nodig heeft, luchtzuiverend werkt en over een prachtige groene kleur beschikt. Voor een set van 2 plantjes betaal je maar € 18,95!

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 2 Monstera Deliciosa voor maar € 18,95 in plaats van € 39,95.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Product informatie

De Gatenplant is een tropische klimplant die enorm hoog kan klimmen. Is de gatenplant bij aankoop nog een fraaie kleine plant van ongeveer een halve meter, een paar jaar later groeien de bladeren van rond de 80 cm doorsnee tegen het plafond. Plant ze per stuk in een pot of met z’n 2-en samen in een grote pot en creëer je eigen mega Monstera. Met de kenmerkende luchtwortels worden zowel voedingstoffen en vocht opgenomen van de boomstam, als uit de lucht. In het oerwoud is het voornamelijk donker en dat dan ook de reden waarom de gatenplant goed groeit in schaduwrijke plekken.

Verzorging

Het is een hele sterke kamerplant, die ook op een wat donkere plek kan staan. De plant houd namelijk niet van direct zonlicht. Het is een luchtzuiverende plant en is prachtig groen van kleur.

De Monstera Deliciosa is een kruipende klimplant en kan goed tegen droogte, maar geeft de voorkeur aan veel water. De plant, die vele jaren oud kan worden, groeit vrij rap maar dat wordt naarmate hij ouder is steeds minder. De groeisnelheid neemt ook sterk af bij zeer lage temperaturen van tien graden of minder.

Planthoogte

De planten worden geleverd met hoogte van 40-50 cm.

Product #: 85176 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.95 $39.95 Available from: Shedeals