Ontspannen wakker worden met de Parya Natural Sound and Light wekker Shedeals Ontspannen wakker worden met de Parya Natural Sound and Light wekker

Na een deugddoende nachtrust wakker worden met het luide gepiep van je wekker vindt niemand leuk. Maar nu is er een ontspannen manier op wakker te worden: met de Parya Natural Sound and Light wekker. Stel zelf het geluid in waarmee je de dag wil beginnen; vogels, bossen, zeegolven, … en de wekker simuleert daarnaast ook de zonsopgang. Zo wordt je heerlijk wakker en kan je vol energie aan de dag beginnen.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je Parya Natural Sound and Light wekker en betaal slechts € 26,99 i.p.v. € 42,50.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

Zonsondergang en zonsopgang simulator:

De Parya wekker zal het werk doen om je natuurlijk wakker te maken door met een helder licht van 1% -100% geleidelijk aan je kamer te verlichten. En je zo uit te nodigen voor een frisse en energieke dag na een diepe slaap. De wekker doet ook het tegenovergestelde: 's nachts simuleert hij de zonsondergang om je te helpen natuurlijk in slaap te vallen.

Natuurlijke geluiden en FM Radio:

Je kan wakker worden met zonlicht en diverse natuurlijke geluiden, zoals vogels, bossen, zeegolven, enz. Je kan ook je favoriete FM-radiokanaal instellen als alarmgeluid, dit is dan geluid 7.

6 kleuren met verstelbare helderheid:

Er zijn zes kleurenlampen en een verstelbaar warm licht waaruit je kan kiezen. Je kan het kleurlicht instellen om één voor één automatisch van kleur te wisselen, of kies gewoon één geliefde kleurstand om je kamer mee te verlichten. Het warme licht heeft tien helderheidsniveaus die bij alle situaties van je humeur passen.

Gebruiksvriendelijk:

Aangedreven door 5V USB-poorten. Je hoeft de batterij niet opnieuw te veranderen. Hij is makkelijk in te stellen, de instellingen kunnen in enkele minuten worden voltooid. De instructies spreken voor zich, waardoor de wakker makkelijk aan te passen is.

Product #: 85171 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €42.5 $42.5 Available from: Shedeals