Met z’n 2 genieten van glas bubbels, Thais gerecht  en koffie/thee bij Lucy Chang Shedeals Met z’n 2 genieten van glas bubbels, Thais gerecht en koffie/thee bij Lucy Chang

Fan van de Thaise keuken? En je zus of beste vriendin toevallig ook? Geniet dan samen bij Lucy Chang van een glas bubbels, een Thais voor- en hoofdgerecht naar keuze en nadien van een warme kop koffie of theeLekker eten met z’n twee en ondertussen gezellig bijpraten, meer moet dat echt niet zijn.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Koop je Shedealsvoucher en geniet met z’n 2 van een glas bubbels, een voorgerecht, een hoofdgerecht naar keuze en een kop koffie of thee voor slechts € 39,95 i.p.v. € 78.

Meer info over Lucy Chang:

Schuif aan tafel bij Lucy Chang en laat je verrassen door de traditionele en heerlijk bereide maaltijden uit Thailand. Proef de verschillende smaken uit Cambodja, Vietnam, Maleisië, Laos, China of Thailand.

Praktische info:

Je mag je voucher op verschillende locaties inwisselen: Antwerpen, Brasschaat, Wilrijk, Gent en Knokke

Openingsuren: Alle locaties (behalve Knokke) van maandag tem. zondag van 12u tot 23u. Het restaurant in Knokke is open van vrijdag tem zondag, van 12u tot 23u tijdens de winter- en schoolperiode. En van maandag tem zondag tot middernacht tijdens de school – en zomervakantie.

Product #: 84928 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €78 $78 Available from: Shedeals