Stap binnen in een Arabisch sprookje en vlieg naar Marrakesh met een superkorting! Shedeals Stap binnen in een Arabisch sprookje en vlieg naar Marrakesh met een superkorting!

Welcome to Marrakesh! In deze intrigerende stad ontdek je een alternatieve en exotische wereld, van het Jemaa El Fna-plein en de Menara tot een groot aantal moskeeën, stuk voor stuk uniek ontworpen en ingericht. Bij een bezoek aan deze overweldigende stad moet je zeker ook naar de grootste souk (markt) van Marokko - deze ervaring moet je eerst zien om te kunnen geloven - met honderden kleine kraampjes waar allerlei voorwerpen worden verkocht, de meeste met etenswaar maar ook met mooie stoffen, potten en decoraties. Een dagtocht naar het nabijgelegen Atlasgebergte geeft je de mogelijkheid om de intense drukte van de stad even te verlaten en te ontsnappen naar een rustgevend landschap van schilderachtige bergen.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Iberostar Club Marrakech Palmeraie hotel (****)

Het Iberostar Club Marrakech Palmeraie hotel is gevestigd tussen 4 hectare prachtige tuinen met olijf- en palmbomen, in het hart van Palmeriae in Marrakesh (een palmentuin met meer dan 100.000 palmbomen). Het hotel heeft een gratis shuttle bus die u eenvoudig meeneemt naar het centrum van de stad naar de beroemde Medina, het Djemma el Fna-plein en de Koutoubia.

Stap recht in een Arabisch sprookje in dit traditioneel ingerichte hotel met moderne accenten en geniet van de smaak van Marokko in een van de restaurants of leun achterover aan een van de drie zwembaden. De faciliteiten zijn perfect voor zowel volwassenen als kinderen met een overvloed aan activiteiten en entertainment voor iedereen.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 84533 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €676 $676 Available from: Shedeals