Dit jaar brengt de kerstman een zalige, grote zitzak voor je kinderen om heerlijk in te ravotten Shedeals Dit jaar brengt de kerstman een zalige, grote zitzak voor je kinderen om heerlijk in te ravotten

Een stoel of een zetel zijn zo passé, kinderen hebben nood aan een comfortabele zitplaats waar ze heerlijk in kunnen ravotten. Daarom is dit loungestoeltje van B-Bob het nieuwe plekje van je zoon of dochter dit jaar. Deze loungestoel is net een zitzak, maar groter en nog zachter om je in te nestelen. Je kan kiezen uit 5 kleurtjes (blauw, oranje, beige, taupe en bruin) en je kinderen zetten hem neer waar ze maar willen. In de woonkamer, in hun slaapkamer, aan de PlayStation … noem maar op. Dus voor alle mama’s en papa’s die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor kerst, here it is!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je B-bob loungestoel in je favoriete kleur: oranje, blauw, beige, bruin of taupe en betaal slechts € 39 i.p.v. € 139,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de B-bob zitzak:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS 'beans'. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even op en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer in mooi in model te brengen.

  • Afmetingen:85x65x25 cm
  • 100%PE PVC coating gevuld met eps parels
Product #: 84478 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €139.95 $139.95 Available from: Shedeals