Tover je douche om in een mini-spa dankzij de Spin Spa elektrische lichaamsborstel Shedeals Tover je douche om in een mini-spa dankzij de Spin Spa elektrische lichaamsborstel

Je douche omtoveren in een echte spa? Het kan! Kom helemaal tot rust met de Spin Spa elektrische lichaamsborstel. Deze borstel reinigt en masseert je lichaam, heerlijk! Dankzij de verschillende opzetstukken kan je jezelf met deze borstel een complete spa-behandeling geven. Voor maar € 16,99 was douchen nog nooit zo relaxerend.

Shedealsaanbieding

Bestel de Spin Spa elektrische lichaamsborstel voor maar € 16,99 in plaats van € 29,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Creëer je eigen spa-beleving onder de douche met de Spin Spa elektrische lichaamsborstel!

Een simpele douche wordt een relaxte ervaring met de Spin Spa elektrische lichaamsborstel. Reinig, verzorg en masseer je hele lichaam met deze borstel. Laat je huid en spieren ontspannen dankzij de masserende bewegingen van de massageborstel en reinig vervolgens je huid met de reinigingsborstel of zachte spons. Dankzij het lange handvat kun je gemakkelijk bij je rug of onderbenen.

Het Spin Spa pakket bestaat uit:

  • Spin Spa Lichaamsborstel
  • Puimsteen - opzetstuk
  • Massageborstel – opzetstuk
  • Spons – opzetstuk
  • Reinigingsborstel – opzetstuk

Let op: De Spin Spa elektrische lichaamsborstel is NIET geschikt om volledig onder water gedompeld te worden (bijvoorbeeld in bad).

Spin Spa werkt op batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

Product #: 84458 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.95 $29.95 Available from: Shedeals