Profiteer van 15% korting bij De Wijnbox en geniet van een goed glas wijn! Shedeals Profiteer van 15% korting bij De Wijnbox en geniet van een goed glas wijn!

Wat smaakt er nu beter dan een goed glas wijn? Maar hoe kies je nu de juiste fles, op het juiste moment? Wel, dankzij De Wijnbox wordt kiezen makkelijk én ben je zeker dat je een geschikte wijn vindt voor elk moment, voor ieders budget én die in de smaak valt, ook bij vrienden en familie. De selectie van de wijnen gebeurt door wijnprofessionals, vaak rechtstreeks bij de wijnboeren, omdat voor hen ook het verhaal achter de wijn belangrijk is. Die informatie deelt De Wijnbox graag met jullie a.h.v. interessante artikelen op hun blog. Zo leer je ten volle genieten van een glas wijn, ontdek je wat je lekker vindt en wordt je je eigen sommelier thuis. En goed nieuws, want je profiteert nu van 15% korting op je eerste bestelling bij De Wijnbox met kortingscode SHEDEALS!

Shedealsaanbieding

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de website van De Wijnbox. Is het de eerste keer dat je bestelt bij De Wijnbox? Dan profiteer je van 15% korting op je bestelling, die automatisch verrekend wordt met de kortingscode SHEDEALS. Er is geen minimumbedrag. Indien je minder dan 6 flessen wijn aankoopt, worden de verzendkosten automatisch aangerekend.

Hoe gaat het in z’n werk?

1. Kies het type wijnliefhebber dat bij jou past

Ben je een fijnproever, genieter of avonturier? Voor elk type hebben we een geschikte wijnbox. Jij bepaalt immers zelf hoeveel hulp je wilt om de lekkerste wijnen tot op je deurmat te krijgen. Altijd geleverd in een leuke verpakking... De Wijnbox.

2. Ontvang waar en wanneer jij dat wilt.

Laat je De Wijnbox thuis leveren, op het werk of geef je het liever cadeau aan iemand? Jij bepaalt!

3.Ontdek, proef, geniet

Zo simpel is het. Proef en laat je verrassen door deze kwalitatieve maar vooral zeer smaakvolle wijnen.

Product #: 84455 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals