Ontvang een gratis Meraki handzeep en een bloomonvaas t.w.v. € 30 bij je eerste bloomon-boeket! Shedeals Ontvang een gratis Meraki handzeep en een bloomonvaas t.w.v. € 30 bij je eerste bloomon-boeket!

Een bos bloemen fleurt je hele interieur op. Ze verspreiden niet alleen een aangename geur, maar ze geven ook kleur. Bij bloomon kies je zelf de grootte van je boeket en wordt het nadien super makkelijk bij je thuis geleverd. Shedeals doet er, in samenwerking met bloomon, nog een schepje bovenop. Je krijgt bij aankoop van jouw favoriete boeket een gratis vaas en een Meraki handzeepje. Waar wacht je nog op?

Shedealsaanbieding

Bestel je eerste boeket bloemen via bloomon en krijg er GRATIS een vaas (t.w.v. € 30) en een Meraki handzeep bij. Gebruik de kortingscode ‘bloomonshe’ bij het afrekenen en profiteer van deze aanbieding.

Meer info over bloomon:

Hou je van de geur van een vers boeket bloemen in huis, maar vind je de tijd niet om steeds naar de winkel te lopen? Laat je dan nu verrassen door bloomon op momenten dat jij het zelf wil. Of je nu wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een nieuw boeketje wil, het kan allemaal! Én ze komen vers van de kweker. Het enige dat je hoeft te doen is het formaat en de gewenste leverdata selecteren. Bovendien kan je de online bloemenservice eenvoudig pauzeren, wijzigen of stopzetten. Alleen maar voordelen dus.

Hoe gaat het in z’n werk?

1. Klik op de ‘Koop nu’-knop en je komt automatisch op de webpagina van bloomon terecht.
2. Kies daar het formaat van je boeket (small, medium of large)
3. Vul je persoonlijke gegevens in en geef bij het afronden van je betaling de kortingscode: bloomonshe in. De extra’s worden er automatisch bij gerekend.
4. Geniet van jouw prachtige verse bloemen.

Opgelet, deze aanbieding is alleen geldig bij je eerste aankoop op bloomon.be

Product #: 84450 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals