Geniet van een kop heerlijke koffie met NESCAFÉ Dolce Gusto MINI ME + 12 dozen capsules voor maar € 69* in plaats van € 151,78 Shedeals Geniet van een kop heerlijke koffie met NESCAFÉ Dolce Gusto MINI ME + 12 dozen capsules voor maar € 69* in plaats van € 151,78

Ontspan tijdens je koffiebreak met een lekkere tas koffie dankzij de Nescafé Dolce Gusto MINI ME-machine. Kies je voor een gebalanceerde Lungo, een intense espresso, een romige cappuccino of een heerlijke warme chocolademelk? Dankzij Shedeals scoor je maar liefst 54 % korting op de MINI ME grijze koffiemachine van Dolce Gusto, inclusief 12 dozen met capsules !

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je de MINI ME NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine en 12 dozen capsules voor maar € 69* in plaats van € 151,78.

*Zie Voorwaarden

Extra’s:

Net zoals andere machines uit het NESCAFÉ Dolce Gusto-gamma is de MINI ME koffiemachine een stijlvol en handig apparaat dat perfect past in elke keuken. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, waardoor de MINI ME een mimalistisch design combineert met een maximum aan koffievaritëiten. Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je van een intense Espresso, een evenwichtige Lungo, een smeuïge Cappuccino, een heerlijke chocolademelk en nog van heel wat andere drankjes genieten.

Hoe ga je te werk?

1. Klik op de ‘Nu kopen’-knop en je komt automatisch op de pagina met deze aanbieding terecht.
2. Selecteer daar de aanbieding
3. De korting wordt automatisch berekend.
4. Geniet van overheerlijke kopjes koffie en andere warme dranken.

Product #: 84390 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €151.78 $151.78 Available from: Shedeals