Is je oogappel gek op kleuren? Geef hem of haar een gepersonaliseerd kleurboek cadeau! Shedeals Is je oogappel gek op kleuren? Geef hem of haar een gepersonaliseerd kleurboek cadeau!

Kleurpotloden in de aanslag, want je zoon of dochter gaat de kleurrijke toer op dit jaar met een gepersonaliseerd kleurboek! Dit kleurboek laat je oogappel de magische betekenis achter zijn of haar voornaam ontdekken. Elke letter heeft een uniek en bijzonder verhaal en elke lege pagina wacht vol ongeduld om ingekleurd te worden. Voeg een vleugje kleur toe aan het verhaal waarin je kind de hoofdrol speelt, vanaf € 8,99!

SHEDEALSAANBIEDING

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, krijg je van ons een promocode om je gepersonaliseerd kleurboek aan te kopen. Deze gebruik je bij de afrekening van je aankoop. De betaling en bevestiging vindt plaats op de website van de partner.

Hoe ga je te werk?

1. Koop je Shedealsvoucher
2. Surf naar https://www.storyofmy.name/nl
3. Personaliseer je boek.
4. Bekijk meteen het voorbeeld om na te gaan of de versie je bevalt of niet (aanpassingen kunnen dan nog altijd gedaan worden).
5. Als je 2 gepersonaliseerde boeken wil bestellen, doe bovenstaande stappen dan nogmaals door op 'verdergaan met mijn aankopen' te klikken.
6. Nadat je je laatste gepersonaliseerd boek hebt toegevoegd aan je winkelmandje, geef je de promocode in die je terugvindt op je Shedealsvoucher en die begint met SHFR. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Specificaties

  • Voor kinderen van 0 tot 6 jaar
  • Hoes : 300 g gelamineerd papier
  • Papierformaat : 120 gsm
  • Afmetingen: 19,7 cm x 17 cm
Product #: 84336 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19.9 $19.9 Available from: Shedeals