Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge voor maar € 15! Shedeals Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge voor maar € 15!

Op zoek naar hét perfecte gezinsuitstapje? Plan een tripje naar Boudewijn Seapark in Brugge en beleef een dolfijne dag! Tijdens de wintermaanden kan je er met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor winterpret en de ijsbaan. Ontdek de gloednieuwe winterse activiteiten zoals de binnenspeeltuin Bobo’s Indoor, de olympische ijsbaan, de gloednieuwe dolfijnenshowMoana’s Blue World én als kers op de taart de high dive stuntshow in het dolfinarium! Dankzij Shedeals hoef jij slechts € 15 te betalen om een magische dag tussen de dolfijnen door te brengen.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel nu dankzij Shedeals een toegangsticket voor Boudewijn Seapark voor maar € 15 in plaats van € 23 voor 1 persoon vanaf 85 cm.

Hoe ga je te werk?

Na aankoop van je ticket, breng je deze afgeprint mee naar Boudewijn Seapark. Deze geldt als je toegangsticket, dus je hoeft ze enkel te tonen aan de kassa. Reservatie is niet nodig.

Meer informatie over de indoor winterpret bij Boudewijn Seapark

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor, de binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen en kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.

Ontdek ook de olympische ijsbaan, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Kers op de taart beleef je in het overdekte dolfinarium! Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

En van 26 december t.e.m. 6 januari krijg je nog een high dive stuntshow te zien in het dolfinarium! Duikers voeren duizelingwekkende sprongen uit vanaf de nok van het dolfinarium (17 meter!). Geniet mee van hun dolle fratsen en spectaculaire synchro jumps!

Info

  • Elke woensdag, zaterdag en zondag t.e.m. 10 maart 2019
  • Dagelijks tijdens de kerstvakantie (gesloten op 24, 25, 31/12 en 1/1)
  • Inclusief high dive show van 26/12 t.e.m. 6/1
  • Dagelijks tijdens de Belgische krokusvakantie (2/03 tot 10/03/19)
  • Tijdens de vakanties open van 11u tot 18u.
  • Buiten de kerst- en krokusvakantie open vanaf 14u.

Adres

Boudewijn Seapark, Alfons De Baeckestraat 12, 8200 Brugge
Meer info: www.boudewijnseapark.be

Product #: 84224 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €23 $23 Available from: Shedeals