Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge voor maar € 15! Shedeals Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge voor maar € 15!

Op zoek naar hét perfecte gezinsuitstapje? Plan een tripje naar Boudewijn Seapark in Brugge en beleef een dolfijne dag! Tijdens de wintermaanden kan je er met het hele gezin genieten van indoor winterpret, een heleboel attracties en echte dolfijnen ontmoeten. Dankzij Shedeals hoef jij slechts € 15 te betalen om een magische dag tussen de dolfijnen door te brengen.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel nu dankzij Shedeals een toegangsticket voor Boudewijn Seapark voor maar € 15 in plaats van € 23 voor 1 persoon vanaf 85 cm.

Hoe ga je te werk?

Na aankoop van je ticket, breng je deze afgeprint mee naar Boudewijn Seapark. Deze geldt als je toegangsticket, dus je hoeft ze enkel te tonen aan de kassa. Reservatie is niet nodig.

Meer informatie over de indoor winterpret bij Boudewijn Seapark

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor, de binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen en kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.

Info

  • Elke woensdag, zaterdag en zondag t.e.m. 10 maart 2019
  • Dagelijks tijdens de Belgische krokusvakantie (2/03 tot 10/03/19)
  • Tijdens de vakanties open van 11u tot 18u.
  • Buiten de kerst- en krokusvakantie open vanaf 14u.

Adres

Boudewijn Seapark, Alfons De Baeckestraat 12, 8200 Brugge
Meer info: www.boudewijnseapark.be

Product #: 84224 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €23 $23 Available from: Shedeals