Ontdek de werken van Andy Warhol, Picasso en de boeiende mummie-expo in Brugge Shedeals Ontdek de werken van Andy Warhol, Picasso en de boeiende mummie-expo in Brugge

Ben jij geïnteresseerd in het oude Egypte en mummies? Of kan jij uuuurenlang naar een prachtig meesterwerk van Picasso of Andy Warhol staren? Dan is deze boeiende expo in Brugge zeker iets voor jou! Wij bieden je de kans aan om 3 tentoonstellingen mee te pikken in het Xpo Center van Brugge en dit vanaf € 8,50. Lees zeker verder voor meer informatie!

SHEDEALSAANBIEDING

  • Bezoek enkel de tentoonstelling Mummies in Bruges voor € 8,50 in plaats van € 14,00.
  • Bezoek de boeiende tentoonstellingen Mummies in Bruges, Picasso én XPO Andy Warhol voor maar € 10,50 i.p.v. € 17,50.

Hoe ga je te werk?

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, krijg je een Shedealsvoucher in je mailbox. Je print deze af en brengt de voucher mee op de dag van je bezoek, waar je de afgeprinte versie toont aan de kassa. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.

MUMMIES IN BRUGES – SECRETS OF ANCIENT EGYPT

Xpo Center Bruges brengt een nieuwe tijdelijke tentoonstelling over de opmerkelijke rituelen van de oude Egyptenaren rond de dood en het hiernamaals. Deze fascinerende expo bevat meer dan 200 archeologische objecten en 9 menselijke én dierlijke mummies van meer dan 2.000 jaar oud! De expo is te zien in 3 zalen, elk met een apart thema. Reis 5.000 jaar terug in de tijd naar het leven van de oude Egyptenaren, ontrafel de geheimen van het mummificeren en begraven.
Speciaal voor kinderen (8-12 jaar) is er een speurtocht met Dummie de Mummie, bekend uit de boeken van de populaire Nederlandse kinderboekenschrijver Tosca Menten.

Picasso, EEN EXPO MET EEN ORIGINELE FOCUS

Picasso wordt beschouwd als één van de meest toonaangevende en invloedrijke kunstenaars van de 20ste eeuw. Zijn creatieve technieken, vernieuwende stijl(en), politieke standpunten en bijzondere levensvisie maken hem tot een kleurrijk figuur. Ontdek zijn artistieke leven d.m.v. een chronologisch parcours, aangevuld met thematische accenten, waar je langs de hoogtepunten van het leven en werk van de meester wandelt. De ruimtes – nu eens intiem, dan weer helder en ruim – stralen rust uit zodat de bezoeker optimaal kan genieten. Drietalige informatieborden geven toelichting. Een filmpje, gemaakt door de Belgische cineast Paul Haesaert, toont Picasso aan het werk in zijn atelier in Vallauris.

XPO ANDY WARHOL

100 originele werken van de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol vervolledigen de permanente tentoonstelling van Picasso in Xpo Center Bruges. De expositie geeft de thema’s weer eigen aan Warhol: de Campbell’s Soup Cans, de eerste consumptiegoederen, de publiciteit, het ontstaan van de Pop-Art, Marilyn Monroe, de ‘Superstars’ en de angst voor de dood. 

Product #: 84189 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14 $14 Available from: Shedeals