Ga culinair genieten van een 4-gangenmenu in gastrobar Divin van topsommelier Sepideh Shedeals Ga culinair genieten van een 4-gangenmenu in gastrobar Divin van topsommelier Sepideh

Sepideh Sedaghatnia werkte jaren als sommelière in ’t Zilte, één van de toprestaurants van ons land. In 2014 werd ze door het toonaangevend Gault & Millau uitgeroepen tot Sommelier van het Jaar. En dankzij Mijn Pop Up Restaurant leerde ook het grote publiek haar kennen. In mei 2015 opende ze haar eigen gastrobar op Het Zuid in Antwerpen: Divin by Sepi. Uiteraard staat wijn hier centraal! De naam verwijst naar het ontstaansverhaal van wijn in het oude Perzië. Je kan hier terecht voor een lekker ongedwongen glaasje wijn, steeds keuze uit meer dan 20 suggesties, van klassiekers tot nieuwe ontdekkingen... Ook voor een uitgebreid gastronomisch menu ben je hier aan het juiste adres, vergezeld van - of wat had je gedacht? - de perfecte wijn-spijs-combinatie!

SHEDEALSAANBIEDING

Bij Divin krijg je een viergangenmenu voor € 35 i.p.v € 59 per persoon, drank niet inbegrepen. Het menu verandert regelmatig, maar je kunt het nieuwste altijd op de website raadplegen. Als je op "download voucher" klikt, dan krijg je een unieke Shedealsvoucher die je ter plaatste inwisselt op de dag dat je Divin bezoekt.

Over de bistro

De bistro: ‘Divin’ is een trendy, oosters getinte bistro. De naam verwijst naar wijn uit het Perzië van vroeger. In de wijnwinkel vind je 2000 flessen in een gekoelde wijnkast en nog eens 1500 flessen in de wijnvitrine tegen de muur. Zin om iets nieuws te ontdekken? Laat Sepideh dan kiezen uit 16 kwaliteitswijnen, die je ook per glas kunt bestellen en tussen a 6 en a 10 kosten. Centraal staat de U-vormige bar, waaraan Sepideh geregeld wijnworkshops geeft.

Wat staat er op het menu?

Het menu verandert regelmatig, maar je kunt het nieuwste altijd op de
website raadplegen.

Wijting
granaatappel - tahini – muhammara
***
** Zeewolf (€ 79)
ossenstaart - schorseneer - black turtle
***
Fazantenbout
lardo - knolselder - zuurkool
***
Hertenkalf
rode biet - navet - barberry
***
* Ananas (€ 69)
piña colada - yoghurt - piment

Tonkaboon
toffee - koffie - macadamia

Praktische informatie

  • Adres: Verschansingstraat 5‑7, 2000 Antwerpen
  • Telefoon: 03‑284 07 40
  • Website: www.divinbysepi.be
Product #: 83996 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59 $59 Available from: Shedeals