Vier Kerstmis op de allergezelligste kerstmarkten al vanaf €89 voor 2 bij Weekendesk! Shedeals Vier Kerstmis op de allergezelligste kerstmarkten al vanaf €89 voor 2 bij Weekendesk!

Het is bijna zover, dé gezelligste periode van het jaar komt eraan en daar hoort uiteraard een bezoekje aan de kerstmarkt bij. Weekendesk zet speciaal voor jullie de meest onvergetelijke weekendjes met een bezoekje aan de kerstmarkt op een rij. Ontdek of herontdek België, Nederland, Frankrijk of Duitsland…en doe de laatste kerstaankopen, geniet van de knusse sfeer en proef de lokale kerstspecialiteiten.

SHEDEALSAANBIEDING

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de website van Weekendesk. Kies daar de gezelligste kerstmarkt uit en boek je kerstuitje op hun website. Ook de betaling verloopt via deze partner.

Geen idee waar te beginnen? Laat je inspireren door de meest sfeervolle kerstbestemmingen:

Kerstmarkt in Frankrijk

Geen betere stad om die korte, donkere dagen door te brengen dan dé Lichtstad, n’est-ce pas? Of geniet je liever van een authentiek kerstweekend in Strasbourg? Beleef dit jaar je mooiste kerstweekendje in Frankrijk.

Klik hier voor meer informatie.

Kerstmarkt in België

De pleinen en winkelstraten in onze favoriete Belgische steden, worden ieder jaar weer omgetoverd tot de meest sfeervolle kerstmarkten met sprookjesachtige verlichting, dampende Glühwein en vrolijke muziek

Klik hier voor meer informatie.

Kerstmarkt in Duitsland

Duitsland is al jaren de nummer 1 in het organiseren van de meest magische kerstmarkten. De Akense Gemütlichkeit ervaren of kerst vieren in Beethovens thuisstad? De echte kerstsfeer opsnuiven, doe je dit jaar in winterwonderland Duitsland.

Klik hier voor meer informatie.

Kerstmarkt in Nederland

De meest unieke kerstmarkten vind je dit jaar net over de grens bij onze Noorderburen. Haal je kersthart op in de befaamde mergelgrotten van Valkenburg of warm je na je eerste kerstinkopen op met een kopje warme chocomel in Magisch Maastricht.

Klik hier voor meer informatie. 

Product #: 83992 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals