Een sunkissed huid in de winter? Het kan met deze zelfbruinproducten van Minetan! Shedeals Een sunkissed huid in de winter? Het kan met deze zelfbruinproducten van Minetan!

Laten we eerlijk zijn, met een mooi gebruinde huid voelen we ons allemaal dat tikkeltje mooier en gewoon beter in ons vel. Maar om daarvoor onder de zonnebank te kruipen en heel wat gezondheidsrisico’s op te lopen? Nee, bedankt! Minetan to the rescue, want de Minetan Self Tan kit is ’s werelds nummer 1 alternatief voor een mooie bruine huid waar je heel het jaar door van kan genieten. In deze kit krijg je een cleanser, een speciale handschoen om de mousse mee aan te brengen én natuurlijk de Original Self Tan Foam. Kortom, geen bleke huid voor jou deze winter. Want dankzij Minetan heb jij een gezonde, bruine huid met de feestdagen.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de Minetan Self Tan Kit voor maar € 39,99 in plaats van € 69,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Hoe werkt het?

De eenvoudig aan te brengen zelfbruinmousse geeft een natuurlijk, streepvrij salon professioneel resultaat. De formule is 100% natuurlijk en vegan, droogt snel en geeft al na 1 uur resultaat.

Het leven is beter in een Minetan kleur.

MineTan staat overal ter wereld op nummer 1 voor zijn geweldige resultaten en de vernieuwingen als bedrijf. MineTan heeft een basis van enkel natuurlijke producten. Dit zorgt ervoor dat de huid niet enkel een mooie kleur krijgt maar dit ook op een gezonde manier gebeurd. Je zal stralen en je huid zal meteen fluweelzacht aanvoelen.

De ingrediënten werden zorgvuldig uitgekozen en de concentratie ervan werd perfect afgestemd op wat de huid nodig heeft. Tijdens het bruiningsproces helpt MineTan de veroudering tegen te gaan en krijg je een mooi egaal effect. MineTan is geschikt voor alle huidtypes. De producten zijn vrij van parabenen en ze bevatten mineralen en antioxidanten. Bovendien zijn ze ook 100% natuurlijk, plantaardig en PETA goedgekeurd.

Product #: 83916 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €69.9 $69.9 Available from: Shedeals